Toate traducerile sunt realizate de traducători profesionişti cu experienţă vastă şi specializaţi în domeniul din care provine documentul înmânat spre traducere în vederea obţinerii unui text ţintă cât mai fidel şi corect. Garantăm toate standardele calitative pentru toate tipurile de traduceri, respectând în acelaşi timp punctualitatea termenelor de predare şi confidenţialitatea documentelor, la preţuri într-adevăr competitive.

 Traducerea tehnică este un tip de traducere specializată care implică traducerea de documente elaborate de autori de lucrări tehnice sau mai exact, texte referitoare la subiecte tehnice sau texte care tratează aplicarea practică a informaţiilor ştiinţifice şi tehnologice.
Sfera traducerilor tehnice cuprinde:
* manuale de instrucţiuni şi utilizare, caiete de sarcini, studii de fezabilitate, specificaţii tehnice, cataloage produse tehnice, domeniile construcţii, transporturi, mecanic, energetic, alte tipuri de documente sau texte tehnice.
Traducerile juridice presupun o precizie deosebită faţă de celelalte tipuri de traduceri, de aceea atribuim acest tip de traduceri numai acelor traducători ce sunt familiarizaţi cu limbajul juridic.
Serviciile oferite de noi cuprind:
* contracte comerciale, acte constitutive, acte notariale, acte funciare, hotărâri judecătoreşti, dosare emigrare, alte tipuri de acte juridice.

Traducerile medicale sunt o disciplină foarte specializată şi trebuie efectuate numai de către traducători calificaţi în acest domeniu. De aceea centru nostru de traduceri apelează la personal specializat în domeniul medical.

Vă oferim traduceri pentru:
* scrisori medicale, fise medicale, bilete de ieşire din spital/de externare, analize medicale, certificate medicale, adeverinţe medicale, carnete de vaccinări, alte texte cu specialitate medicală.

Orice material comercial tradus la BesTrad, îşi atinge publicul dorit întrucât nu subestimam importanta adaptării traducerilor. Vă oferim servicii de traducere pentru:

* CV-uri si scrisori de intenţie, dosare de emigrare, documente licitaţie, diplome, acte studii, programe analitice, pagini web,  diverse alte texte sau documente, personale sau de firma