Toate traducerile sunt realizate de traducători profesionişti cu experienţă vastă şi specializaţi în domeniul din care provine documentul înmânat spre traducere în vederea obţinerii unui text ţintă cât mai fidel şi corect. Garantăm toate standardele calitative pentru toate tipurile de traduceri, respectând în acelaşi timp punctualitatea termenelor de predare şi confidenţialitatea documentelor, la preţuri într-adevăr competitive.

Citește mai departe:TRADUCERI

Un sistem învingător pentru a învăţa sau îmbunătăţi o limbă străină atunci când lucrezi, este acela de a studia la birou.  Noi suntem capabili să organizăm cursuri de limbi străine la sediul societăţii dvs. adaptându-ne realmente la cerinţele dvs. Putem organiza cursuri pentru diferite nivele pentru grupuri de persoane, lecţii individuale sau on-line.

Citește mai departe:FORMARE LINGVISTICĂ


Interpretariatul consecutiv constă în redarea orală a mesajului exprimat de un vorbitor. Interpretarea se face după încheierea unei fraze sau a unei idei exprimate de vorbitorul respectiv.

Citește mai departe:INTERPRETARIAT

Oferim si alte servicii precum: Tehnoredactare, Colaţionare, Legalizare notariala,Apostilare şi Supralegalizare, Transmitere traduceri prin curierat rapid (atât în ţară cât şi în străinătate), Transmitere / Recepţionare traducere pe fax sau e-mail. 

Citește mai departe:SERVICII ASOCIATE